Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinlikleri Yapıldı

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem haftası nedeniyle Deprem, Yangın ve Personel Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem sonu etkinlikleri kapsamında "O Ses Ergözü" yarışması yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü çoşkuyla kutlandı.

Kas

Ağrı Valiliği himayelerinde yürütülen Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında dereceye giren öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenleri düzenlendi. Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Gizem Enil'in koordinesinde düzenlenen törende tiyatro gösterisi, şiirler ve zeybek gösterisi sergilendi.

Ekm

Okulumuzda bu yıl 100. yaşına giren Cumhuriyetimiz çoşkuyla kutlandı. Tören programında günün anlam ve önemi, şiirler, marşlar ve oratoryolar ile öğretmen ve öğrencilerimiz birlikte Cumhuriyetin 100. yaşının mutluluğunu yaşadı.

Ekm

Okullarda gerçekleştirilen cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarının daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 1. sınavlarının tarihleri güncellendi.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete'de yayımlandı.