Etiket Sonuçları: TUBİTAK

May

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında, Ergözü Ortaokulu ve Eleşkirt Ortaokulları'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği bilim fuarında, danışman öğretmenlerimiz Buket Demirtaş, Gizem Enil ve Yasemin Karadeniz'in koordinatörlüğünde öğrencilerimiz Kader Öztürk, Sevgi Kayalar, Dijle Yıldırım, Sinem Polat, Nubanur Polat ve Yadigar Öztürk tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı proje sergileri başarıyla gerçekleştirildi.

May

Okulumuz öğretmeni Gizem ENİL ve öğrencimiz Zelal YILDIRIM tarafından yürütülen "Geleneksel Oyunlarla 5 ve 6 Sınıf Fen Bilimleri Dersini Öğretmek" adlı proje, Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri yarışmasında dereceye girerek bölge finallerine katılmaya hak hazandı. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.