Mrt

Ülkemiz ve İlimiz genelinde uygulanacak 6.Sınıf ortak sınavlar ile ilgili dersler için oluşturulan konu soru dağılım tabloları aşağıda belirtilmiştir.

Mrt

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2.Döneminde uygulanacak olan sınavlara ait tarihler ve genel takvim aşağıda paylaşılmıştır. Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

İstiklal ve istikbalimizin teminatı olan gençlere yönelik yürütülen dinî, sosyal ve kültürel içerikli çalışmaların sürekli hale getirilmesi, toplumda milli ve manevi değerlerimize yönelik farkındalık oluşturulması amacı “12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında "EZBERE ŞİİR OKUMA" yarışma düzenlenecetir.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde 6 ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ekm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarının ardından 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı alındığını kaydetti.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.Döneminde uygulanacak olan sınavlara ait tarihler ve genel takvim aşağıda paylaşılmıştır. Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.