Ergözü Ortaokulu

ERGÖZÜ KÖYÜ ERGÖZÜ KÜME EVLERİ ERGÖZÜ ORTAOKUL BLOK NO 132 ELEŞKİRT / AĞRI
Vizyon
Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, ülkemizi hakettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.Öğrencilerimizi ve köy halkımızı geleceğe hazırlayarak karşılaşacakları güçlüklere ve hayal kırıklıklarına rağmen yılmadan çalışan ve yeni çözüm yolları arayan, sürekli kendini geliştiren bir nesil yetiştirmek.
Misyon
* Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. * Eğitimi okul öncesinden vermek için varız. * Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. * Çevremize de eğitim vermek için varız. * Öğrencilerin rahat edebilecekleri ve sevecekleri bir okul ortamı hazırlamak. * Kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Ders başlama saati : 08.30 Ders bitiş saati : 15.20
Okulumuza ulaşım İlçe Merkezinden sağlanmaktadır.
Günlük gidiş-geliş için İlçe Merkezinden Öğretmen Servisi bulunmaktadır.
Ergözü Köyü Eleşkirt - AĞRI
İlçe merkezine 14 km il merkezine 21 km uzaklıkta.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1 Fen Lisesi 2 Anadolu Lisesi 2 Sosyal Bilimler Lisesi 1 Proje Lisesi
Sportif Etkinlikler
İl ve İlçe geneli turnuvalara katılım gösterilmektedir. Ayrıca dönem içerisinde çeşitli branşlarda okul turnuvaları yapılmaktadır.
Konu ve kazanımlara uygun çeşitli bilimsel etkinlikler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Tübitak 4006 ve Tübitak 2204 projelerine düzenli katılım sağlanmaktadır.